Termeni și condiții

 

Site-ul wdsystems.ro denumit în continuare “wdsystems.ro”, este deținut și administrat de WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL, avand CUI : 37016260,
Reg.com: J02/144/2017,  cu sediul social în Arad, str Colonistilor nr. 3, Romania Telefon: 0754 880 088

Navigarea pe site-ul wdsystems.ro urmata de comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. wdsystems.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre wdsystems.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

 

  1. DEFINITII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul wdsystems.ro

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

  1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului wdsystems.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. wdsystems.ro este marca inregistrata a SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL.

Utilizarea pe wdsystems.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. wdsystems.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 

  1. EXONERAREA DE RASPUNDERE

SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la wdsystems.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, wdsystems.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRLnu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul wdsystems.ro, acestea fiind puse la dispozitia SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL de catre furnizori.

Informatiile incluse pe wdsystems.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa
, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

wdsystems.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar wdsystems.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

  1. LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului wdsystems.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contin virusi, nu servesc unor campanii de promovare care nu au legatura cu wdsystems.ro , nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati, vor fi raportate organelor abilitate. wdsystems.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda wdsystems.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

  1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele colectate cu privire la conturi si newslettere sunt confidentiale. wdsystems.ro va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alte informatii pe e-mail.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, wdsystems.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe wdsystems.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a wdsystems.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre wdsystems.ro pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata /
bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC WAREHOUSE DESIGN SYSTEMS SRL.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre wdsystems.ro si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

wdsystems.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe
wdsystems.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 

  1. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul wdsystems.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. wdsystems.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

  1. FORTA MAJORA

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

 

  1. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILA

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre wdsystems.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 

  1. FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia
de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului wdsystems.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte
formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor wdsystems.ro , alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor wdsystems.ro etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

  1. DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.